A.C.e.R. reunește industria de comunicații electronice la a IX-a Convenție Națională, pe 23 noiembrie, la Hanul lui Manuc din București

Bucureşti, 7 noiembrie 2023 – Asociaţia de Comunicaţii Electronice din România anunță a IX-a ediție a Convenției Naționale dedicate industriei de comunicații electronice din România, organizată la Hanul lui Manuc din București, în data de 23 noiembrie 2023.

A.C.e.R. vă invită să fiți parte din sinergia ideilor pentru excelență în afaceri. Convenția de anul acesta oferă o platformă de networking dinamică între invitați de top din industrie: reprezentanții celor mai mari trusturi media internaționale și locale, principalii furnizori de servicii de telecomunicații, de conținut, de echipamente și soluții tehnice. La eveniment sunt așteptați să ia parte oficiali din partea Guvernului și Parlamentului României, ai Ministerului de resort, precum și ai agențiilor naționale de reglementare din domeniu (C.N.A., A.N.C.O.M.).

„Ne dorim să consolidăm relațiile de afaceri dintre profesioniștii din industrie și să promovăm o cultură a excelenței în domeniul comunicațiilor electronice. Într-un mediu antreprenorial în continuă schimbare, creăm un cadru propice pentru generarea și împărtășirea ideilor, contribuind astfel la creșterea inovației și succesului pe termen lung.” - Adrian Neagu, Președinte al Asociației pentru Comunicații Electronice din România.

Această ediție este powered by Warner Bros. Discovery, o companie globală, lider în domeniul media și al divertismentului, care produce și distribuie cel mai popular și complet portofoliu de conținut și branduri din lume, prin televiziune, film și streaming. În plus, evenimentul va fi susținut și în acest an de parteneri precum SES și TVSat Media Group, și își propune să reunească toți actorii din comunicații și televiziune, fiind așteptați peste 200 de participanți.