Despre A.C.e.R

Înființată în 2014, A.C.e.R (Asociația pentru Comunicații Electronice din România) este singura asociație de profil din industrie care își reprezintă activ membrii în raport cu partenerii de business ai acestora, precum și cu toate autoritățile relevante. A.C.e.R. este un liant între operatorii care activează în domeniul comunicațiilor electronice (cablu, internet, telefonie, IPTV, satelit), societățile care dețin licențe audiovizuale de radio și televiziune din România, producătorii de echipamente și soluții tehnice pentru industria de telecomunicații și organismele si autoritățile naționale, instituțiile statului, organizații sau asociații profesionale din industria comunicațiilor.

Cu peste 65 de membri în doar câțiva ani de activitate, A.C.e.R este singura organizație profesională din România care integrează majoritatea jucătorilor pieței de telecomunicații locale:

  • Cei mai mari furnizori internaționali de conținut TV (Discovery Networks, Sony Pictures, NBC Universal, Arcadia TV etc.);
  • Cele mai importante posturi TV naționale și locale (Antena Group);
  • Cele mai noi platforme de OTT internaționale (Ownzones)
  • Producători de echipamente și soluții tehnice (Teleste, Celesta, Canad Systems, Perfect Broadcast);
  • Furnizori de servicii de infrastructură (Prime Telecom);
  • Operatori și distribuitori de servicii de telecomunicații prin satelit (SES Astra).

 Prioritatea A.C.e.R. este să reprezinte interesele membrilor săi, să le faciliteze obținerea de condiții comerciale cât mai avantajoase și să le ofere sprijinul juridic de care au nevoie pentru a-și dezvolta afacerile.

Consiliul director

Adrian Neagu

Adrian Neagu

Președinte A.C.E.R

Daniel Gliga

Daniel Gliga

Vicepreședinte A.C.E.R.

Constantin Buzoi

Constantin Buzoi

Vicepreședinte A.C.E.R.