A.C.e.R.

AceR (Asociația pentru Comunicații Electronice din România) este activă din 2014, fiind un liant între operatorii care activează în domeniul comunicațiilor electronice (cablu, internet, telefonie, IPTV, satelit), societăți care dețin licențe audiovizuale de radio și televiziune din România, producători de echipamente pentru industria de telecomunicații in raport cu organismele si autoritățile naționale, instituțiile statului, organizații sau asociații profesionale din industria comunicațiilor.
ACeR este o asociație profesională care promovează politicile și interesele de afaceri ale membrilor săi la nivel național și internațional, fiind un jucător activ în domeniu, susținând asigurarea unui mediu economic cu o competiție corectă în piața de comunicații.
Totodata, AceR contribuie la promovarea si ameliorarea legilor și reglementărilor privind activitatea profesionala a membrilor săi.
De asemenea, AceR întâmpina călduros și organizațiile care au o activitate legată de distribuția prin cablu, cum ar fi furnizorii de conținut.
Industria europeană de cablu TV oferă internet de bandă largă de mare viteză, servicii de televiziune digitală și telefonie la peste 76 de milioane de clienți.
Conform unui studiu realizat de catre ANCOM la sfârșitul anului 2016, în România, erau aproape 7,3 milioane de abonați la servicii de retransmisie a programelor audiovizuale furnizate contra-cost, în creștere anuală cu 3%. Dintre aceștia, peste 4,7 milioane sunt abonați prin reţele de cablu, 2,4 milioane sunt abonaţi prin reţele satelit (DTH) și 95 de mii sunt abonaţi prin tehnologie IP (IPTV). Numărul de abonați care recepționează servicii de retransmisie a programelor audiovizuale prin cablu în format digital a crescut cu mai mult de 10% la sfârșitul anului 2016 față de 2015.
Va invitam sa cititi integral articolul aici.
Industria noastră se concentrează pe investiţiile eficiente în infrastructură şi inovaţii, ofertele de servicii ale membrilor noștri continuând să evolueze rapid.

Cum devin membru?

PDF-IconCondițiile de obținere a calității de membru sau membru simpatizant.

word-iconFormularele pentru înscrierea în A.C.e.R.
Pentru sugestii sau informații nu ezitați să ne contactați!

Newsletter

Introduceți adresa dvs. de e-mail: