A.C.e.R

A.C.e.R (Asociația pentru Comunicații Electronice din România) este activă din 2014, fiind un liant între operatorii care activează în domeniul comunicațiilor electronice (cablu, internet, telefonie, IPTV, satelit), societăți care dețin licențe audiovizuale de radio și televiziune din România, producători de echipamente pentru industria de telecomunicații in raport cu organismele si autoritățile naționale, instituțiile statului, organizații sau asociații profesionale din industria comunicațiilor.
A.C.e.R este o asociație profesională care promovează politicile și interesele de afaceri ale membrilor săi la nivel național și internațional, fiind un jucător activ în domeniu, susținând asigurarea unui mediu economic cu o competiție corectă în piața de comunicații.
Totodata, A.C.e.R contribuie la promovarea si ameliorarea legilor și reglementărilor privind activitatea profesionala a membrilor săi.
De asemenea, A.C.e.R întâmpina călduros și organizațiile care au o activitate legată de distribuția prin cablu, cum ar fi furnizorii de conținut.
Industria europeană de cablu TV oferă internet de bandă largă de mare viteză, servicii de televiziune digitală și telefonie la peste 76 de milioane de clienți.

WHAT OUR MEMBERS HAVE TO SAY