Convenția Națională de Comunicaţii Electronice din România – Ediția a 4-a

Asociaţia de Comunicaţii Electronice din România – A.C.e.R., a organizat cea de a 4-a ediție a Convenției Naționale de Comunicații Electronice, în perioada 10-11 noiembrie 2016 , la Hotel Marriott din București. Ca in fiecare an, cu ocazia acestui eveniment, A.C.e.R. a reunit cei mai importanți jucători din industria telecom, contribuind astfel la dezvoltarea relațiilor de afaceri dintre aceștia. În plus, s-a creeat astfel un cadru instituțional de comunicare cu reprezentanții autorităților relevante din domeniu și s-au adus în atenția factorilor de decizie provocările cu care se confruntă operatorii economici, deschizându-se în același timp dialogul pentru posibile reglementări legislative în vederea fluidizării activităților pieței de profil.

La eveniment au luat cuvântul oficiali ai Guvernului României, Laura Georgescu – președintele Consiliului Național al Audiovizualului, oficiali din Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională, Cătălin Marinescu – președintele ANCOM, Adrian Neagu – președintele A.C.e.R., precum și reprezentanții celor mai importante trusturi media internaționale și locale, principalii jucători de telecomunicații din țară și marii furnizori de echipamente si soluții tehnice.

Pe parcursul celor doua zile de conferință, invitații au avut ocazia să afle noutăți despre viitorul conținutului TV și al tehnologiei media de top, să asiste la dezbateri despre oportunitățile și provocările pieței de telecomunicații, cu reprezentanți ai tuturor companiilor și autorităților relevante din industrie.