Cum să eviți suprataxarea în „Roam Like at Home”
18 iulie 2017
Exit de 50 de milioane de euro către gigantul KKR pentru 3 români activi pe piaţa de cablu din Serbia. Americanii au cumpărat IKOM, un business fondat de români la începutul anilor 2000 cu bani din vânzarea către UPC a unei reţele de cablu din Suceava
20 iulie 2017
Toate

Orange a notificat CNA că a schimbat denumirea serviciului de televiziune la cerere

Orange a notificat Consiliului Naţional al Audiovizualului că şi-a schimbat denumirea serviciului de televiziune la cerere, dar şi numele platformei online a companiei de telecomunicaţii.

Care sunt noile denumiri ale celor două platforme?

  • Potrivit notificării trimise la CNA de către Orange, denumirea serviciului media audiovizual la cerere s-a modificat din „TV & Video” în „Orange TV Go
  • În ceea ce priveşte adresa paginii de internet şi a denumirii portalului online Orange, acestea s-au modificat din „www.orange.ro” / „http://m.orange.ro” (Pentru mobil), în „tvgo.orange.ro” / „m.orange.ro”.

Potrivit legislaţiei CNA referitoare la serviciile de televiziune la cerere, orice persoană care intenţionează să furnizeze servicii media audiovizuale la cerere este obligată să notifice Consiliul de această intenţie cu cel puţin 7 zile înainte de începerea activităţii.

În cazul în care se operează modificări la documentele şi datele precizate în notificarea făcută iniţial către Consiliu, deţinătorul serviciului de TV la cerere are obligaţia să notifice CNA despre acestea.

Autor: Daniel Puisor, Pagina de Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *